Tottenham posilní španielsky útočník Roberto Soldado

NETKY.SK • 2 August 2013, 07:47 • 2 min
Tottenham posilní španielsky útočník Roberto Soldado

LONDÝN - Anglický futbalový klub Tottenham Hotspur sa dohodol so španielskym FC Valencia na prestupe útočníka Roberta Soldada. Klub z White Hart Lane potvrdil vo štvrtok túto informáciu na svojej internetovej stránke.

slovakia

left justify in out

Kluby sa dohodli na prestupovej čiastke vo výške 30 miliónov eur. "S radosťou môžeme oznámiť, že sme sa s Valenciou dohodli na prestupe Roberta Soldada," uvádza sa v stanovisku "kohútov". Dvadsaťosemročný odchovanec Realu Madrid v piatok absolvuje lekársku prehliadku, po ktorej by mal podpísať štvorročný kontrakt.

Tottenham na začiatku júla už minul 17 miliónov libier za brazílskeho stredopoliara Paulinha z Corinthians. Soldado mal vo Valencii impozantnú bilanciu, od svojho príchodu v roku 2010 z Getafe odohral vo všetkých súťažiach 141 zápasov a strelil 82 gólov. V ostatnej sezóne dal 30 gólov v 46 dueloch. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies