Tottenham poprel špekulácie o kontaktovaní de Boera z Ajaxu Amsterdam

NETKY.SK • 30 Apríl 2014, 12:51 • 2 min
Tottenham poprel špekulácie o kontaktovaní de Boera z Ajaxu Amsterdam

LONDÝN - Vedenie anglického futbalového klubu Tottenham Hotspur poprelo špekulácie o kontaktovaní Ajaxu Amsterdam v súvislosti s možným príchodom trénera Franka de Boera. Niektoré médiá totiž v utorok informovali, že práve on mal byť potenciálnou náhradou za Tima Sherwooda.

slovakia

left justify in out

Podľa medializovaných dohadov mal Tottenham záujem o bývalého holandského reprezentanta, ktorý priviedol Ajax k štyrom ligovým titulom v rade. Štyridsaťtriročný kormidelník v utorok pre holandskú televíziu uviedol, že vedenie účastníka Premier League kontaktovalo technického riaditeľa Ajaxu Marca Overmarsa ohľadom jeho prípadného odchodu. "Správy, že sme kontaktovali iné kluby v súvislosti s našim realizačným tímom, nie sú úplne presné," píše sa v stanovisku klubu uverejnenom na jeho oficiálnom webe. "Nekontaktovali sme žiaden klub. Myslíme si, že je dôležité objasniť situáciu."

 

Tottenhamu patrí aktuálne v tabuľke šieste miesto. Do konca sezóny mu ostáva odohrať dva zápasy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies