Tottenham dnes odohrá premiérový súťažný zápas na novom štadióne!

NETKY.SK • 3 Apríl 2019, 11:38 • 2 min
Tottenham dnes odohrá premiérový súťažný zápas na novom štadióne!

LONDÝN - Konečne je to tu. Tottenham sa už dnes predstaví na svojom novom štadióne, ktorého otvorenie sa muselo predlžovať až o jednu celú sezónu. Tréner Mauricio Pochettino má však s klubom veľké plány, a svoje vízie predostrel aj majiteľovi klubu.

slovakia

left justify in out

Mužstvo anglickej Premiere League Tottenham Hotspur sa už konečne dočkalo otvorenia svojho nového domáceho stánku.Dnešný domáci ligový zápas proti Crystal Palace bude teda pre hráčov "kohútov" domácim v tom pravom slova zmysle.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

👀👀👀👀👀#spursnewstadium #delealli #totvsarsenal #spursnation #pochettino

Príspevok, ktorý zdieľa spurs highlights (@tottenham_highlights),

 

Tréner Pochettino navyše požiadal majiteľa klubu, aby výraznejšie sledoval aktivitu na prestupovom trhu. Investície do nového štadióna sa však vyšplhali až na miliardu libier a to sa prejavilo najmä na minimálnych posilách za uplynulé dva roky. Slová trénera majiteľovi klubu Danielovi Levymu preto zneli jasne:"Ak chceme súperiť s najlepšími v Európe, musíme byť statoční a zariskovať, pretože nový štadión tiež patrí k najlepším."

 

 

Nové štadión má zatiaľ originálne meno "Tottenham Hotspur Stadium". kapacita je všaj dvakrát taká ako malo bývalé "White Hart Lane", čo že zápas priamo na štadíone môže sledovať 62 062 divákov.

 

"Ak sa chceme vyrovnať najväčším klubom, musíme myslieť vo veľkom. Už nie sme Tottenham, ktorý má 36-tisícový štadión, tak to nejde," vyjadril sa tréner Spurs.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Today’s the day. #SpursAreHome

Príspevok, ktorý zdieľa @ tottenhamhotspurstadium,

 

Okrem domácej súťaže Tottenham bojuje aj vo vyraďovacej časti Ligy majstrov. Vo štvrťfinále ho však čaká ťažký oriešok v podobe Manchestru City. Program prvého zápasu je na pláne už budúci týždeň.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies