Toto je mladšia sestra Britney Spears: Jamie Lynn zverejnila klip k debutovej skladbe

NETKY.SK • 27 November 2013, 16:11 • 2 min
Toto je mladšia sestra Britney Spears: Jamie Lynn zverejnila klip k debutovej skladbe

LOS ANGELES - Americká speváčka Jamie Lynn Spears zverejnila videoklip k jej prvému singlu How Could I Want You More. Klip zobrazuje 22-ročnú interpretku pri práci v nahrávacom štúdiu, ale aj ako prezentuje skladbu s gitaristom a vokalistom.

slovakia

left justify in out

 Na nové video reagovala aj jej slávnejšia sestra Britney Spears. "Nemôžem uveriť, aká je v klipe moja sestra krásna," uviedla prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter.

Jamie Lynn Spears prezradila, že pri písaní skladby ju inšpiroval snúbenec Jamie Watson. Pieseň How Could I Want You More by mala vyjsť na speváčkinom debutovom albume, ktorého názov ani termín vydania však zatiaľ neprezradila. 

Jamie Lynn Spears začala kariéru ako herečka, keď sa ako 11-ročná objavila v snímke Crossroads (2002), v ktorej stvárnila hlavnú úlohu práve jej spomínaná staršia sestra. Následne sa predstavila aj v televíznom programe All That (1994 - 2005) a v seriáli Zoey 101 (2005 - 2008), kde dostala hlavnú rolu. Koncom roka 2007, ešte iba ako 16-ročná, oznámila, že čaká dieťa so svojím vtedajším priateľom Caseym Aldridgeom. S ním sa v marci nasledujúceho roka zasnúbila a v júni potom priviedla na svet dcéru Maddie Briann. S Aldridgeom sa však neskôr rozišla a zásnuby zrušila. So sestrou spolupracovala aj na skladbe Chillin' With You. Pieseň sa nachádza na albume Britney Jean, ktorý by mal vyjsť 29. novembra. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies