Tony Bennett zaspieva na svadbe Lady Gaga

NETKY.SK • 11 Marec 2015, 16:07 • 2 min
Tony Bennett zaspieva na svadbe Lady Gaga

LOS ANGELES - Americký spevák Tony Bennett vystúpi na svadbe kolegyne Lady Gaga a jej snúbenca Taylora Kinneyho. Osemdesiatosemročný rodák z New Yorku to prezradil v rozhovore pre denník The New York Post.

slovakia

left justify in out

"Pozvali ma, aby som zaspieval a ja tak, samozrejme, aj urobím. Všetko čo viem o svadbe je, ako poznám Lady Gaga, že bude nádherná," uviedol Bennett, ktorý schvaľuje výber speváčkinho manžela. Ten sa venuje modelingu a je známy aj ako Kelly Severide, ktorého stvárňuje v seriáloch Chicago Fire (2012) a Chicago P.D. (2014). Okrem toho sa objavil napríklad aj v romantickej komédii Jedna za všetky (2014). "Berie si naozaj úžasného muža, veľmi talentovaného a veľmi príjemného. Je veľmi milý a myslím si, že bude mať úspech aj vo svete filmu," povedal.

 

Dvadsaťosemročná Lady Gaga, ktorá má na konte albumy The Fame (2008), Born This Way (2011), Artpop (2013) a hity ako Just Dance, Poker Face, Bad Romance alebo Born This Way, sa s Kinneym zasnúbila tento rok na Valentína. Termín svadby zatiaľ neoznámili.

 

Prvým hitom Tonyho Bennetta, ktorý má na konte viac ako 50 štúdiových nahrávok, bola skladba Because Of You z rovnomenného debutového albumu z roku 1952. Nasledovali ďalšie úspešné piesne ako Cold, Cold Heart, Rags To Riches či Stranger in Paradise a v roku 1962 nahral jednu zo svojich najznámejších skladieb I Left My Heart In San Francisco. Jeho kariéra začala koncom 60. rokov upadať, nedarilo sa mu ani v osobnom živote, neskôr prišiel o manažéra a nemal podpísané žiadne zmluvy. V roku 1979, keď sa mu rozpadlo druhé manželstvo, takmer zomrel po predávkovaní kokaínom. V 90. rokoch sa vrátil na scénu a následne nahral niekoľko úspešných albumov. Spevák má na konte 18 cien Grammy, pričom jednu z nich dostal za celoživotné dielo, a celosvetovo predal viac ako 50 miliónov kópií albumov.

 

S Lady Gaga vydal vlani štúdiovku Cheek To Cheek, prekonal s ňou vlastný rekord ako najstarší interpret, ktorý dobyl americký albumový rebríček Billboard 200. Je tiež uznávaným maliarom, namaľoval napríklad aj Lady Gagu, ktorá mu pózovala nahá.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies