Tomi "Kid" Kovács nastúpi do ringu 18. mája, pomáha mu thajská masáž

NETKY.SK • 11 Apríl 2013, 14:10 • 2 min
Tomi "Kid" Kovács nastúpi do ringu 18. mája, pomáha mu thajská masáž

BRATISLAVA - Najúspešnejší slovenský profesionálny boxer Tomáš Kovács, ktorý sa vo februári dohodol na spolupráci s manažérskou spoločnosťou Felix Promotion, absolvoval v tomto kalendárnom roku zatiaľ jeden duel: 23. marca zdolal v maďarskom meste Szentes domáceho Pétera Vécseia technickým k.o. v 5. kole.

slovakia

left justify in out

Po 22 súbojoch v profiringu zostal pästiar SR s prezývkou "Kid" naďalej nezdolaný, až 14-krát vyhral pred časovým limitom. Svoju víťaznú sériu môže 35-ročný rodák z Galanty (nar. 20. 6. 1977) rozšíriť už čo nevidieť. "V poradí druhý z tohtoročných zápasov ´Tomiho´ sa uskutoční v sobotu 18. mája v maďarskom meste Kecskemét. Meno súpera je zatiaľ neznáme," informovala v správe agentúru SITA Petra Bohuslavská z PR agentúry MediaDom, ktorá je manažérkou "Tomi Kid teamu."

"Teraz ma čaká opäť prípravná fáza na ďalší zápas. Z manažmentu mi už oznámili aj termín nasledujúceho duelu, do ktorého nastúpim znova v zahraničí. Na prípravu mám ešte niečo vyše mesiaca," uviedol T. Kovács.

Profesionálny majster sveta v poloťažkej váhe v organizácii WBF (v decembri 2009 v Galante zdolal Keňana Samsona Onyanga) a európsky šampión v poloťažkej hmotnostnej kategórii v prestížnejšej verzii WBO (vo februári 2011 zvíťazil nad Hamzom Wanderom z Ugandy, pozn.) sa minulý týždeň predstavil v inej úlohe. Spolu so svojimi zverencami z klubu KO Box Club Galanta odštartoval v piatok 5. apríla boxerskú tour maratónov po Slovensku - s názvom "Slovensko do rukavíc."
Prvou zastávkou v "dvadsaťštyrihodinovke" bola Galanta, kde v sparingu odboxoval viac ako 3600 minút. Po dueloch s trénovanými pästiarmi, ale aj s amatérmi v tomto ´chlapskom´ športe, napríklad s odvážnymi členmi známeho zoskupenia MUFUZA, odchádzal "Kid" domov aj s ranami na tvári. "Áno, dostal som aj ja pár úderov. Odniesli si to moje pery a dokonca som mal aj natrhnuté obočie. Chlapci mi nič nedarovali. V Galante sme mali aj deti z detského domova zo Serede, tie ma doslova ponaháňali medzi povrazmi. Bol to však skvelý zážitok. Už sa neviem dočkať ďalšieho maratónu, ktorý na nás čaká (naplánovaný je koncom júna niekde na strednom Slovensku, pozn.)," priznal Tomáš Kovács a pridal aj jednu ´pikošku´: "V klube s mojimi chalanmi trénujeme dvakrát denne. Samozrejme, že po 24 hodinách ani mňa neminula únava a svalovica. Naštastie sa o mňa už stará miestne wellness centrum, ktoré mi veľmi pomáha v celkovej regenerácii, a to nielen po dôležitých dueloch. Absolvoval som aj thajské masáže, bol to skutočný relax a uvoľnenie po náročnom víkende. Dievčatá sa o mňa bravúrne postarali, dokonca ma museli budiť. Od thajských terapeutiek som okrem skvelej masáže dostal aj kompletný regeneračný predzápasový plán na blížiaci sa súboj v Maďarsku."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies