TL: Turek skončil na poste trénera HKM Zvolen, nahradil ho Staš

NETKY.SK • 21 Október 2016, 08:56 • 2 min
TL: Turek skončil na poste trénera HKM Zvolen, nahradil ho Staš

ZVOLEN - Slovenský hokejový tipsportligista HKM Zvolen vo štvrtok ukončil spoluprácu s trénermi Josefom Turekom a Andrejom Podkonickým.

slovakia

left justify in out

V piatkovom extraligovom zápase Zvolen – Nitra už na lavičke HKM bude stáť Milan Staš, informoval TASR klub prostredníctvom oficiálneho komuniké.

 

Definitíva padla vo štvrtok popoludní. "Po posledných neuspokojivých výsledkoch, sa vedenie HKM rozhodlo dnešným dňom ukončiť spoluprácu s trénerskou dvojicou A-mužstva Josef Turek a Andrej Podkonický," informoval predseda predstavenstva HKM Dušan Mráz. Ten už na štvrtkovom podvečernom stretnutí predstavil mužstvu nového hlavného trénera. "Stal sa ním doterajší tréner juniorov HKM Milan Staš, ktorý bude viesť už piatkový dopoludňajší tréning 'áčka'. Jeho prvou úlohou však bude vybrať si asistenta, čo by malo byť otázkou niekoľkých hodín," dodal Mráz.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies