Titul Miss Domaša 2010 získala Jana Mrázová z Michaloviec

NETKY.SK • 16 August 2010, 07:30 • 2 min
Titul Miss Domaša 2010 získala Jana Mrázová z Michaloviec

Titul Miss Domaša 2010 získala Jana Mrázová z Michaloviec

slovakia

left justify in out

img

Víťazkou súťaže krásy Miss Domaša 2010 sa stala 23-ročná Jana Mrázová z Michaloviec. Titul si prevzala z rúk ministra kultúry Daniela Krajcera, ktorý predsedal porote.
      Ako dnes uviedol pre TASR PR manažér podujatia Eduard Kopček, o titul sa v rámci 15. ročníka súťaže uchádzalo spolu 30 dievčat, ktoré najskôr prešli dvoma výberovými kastingami v Prešove. Do finále vybrali 12 súťažiacich a tie sa predstavili divákom v sobotu večer (14.8.) v rekreačnom stredisku Nová Kelča.
      "Dievčatá sa prezentovali v troch súťažných disciplínach, ktoré sme nazvali mladá móda, večerné šaty a prirodzene nechýbala ani promenáda v plavkách. Ako bonus predviedli štyri čísla v rámci one girl show, kde ponúkli tanec, kabaret či hovorené slovo," priblížil finále Kopček.
      V rámci súťaže uchádzačky o titul vyzbierali v priebehu piatich minút od divákov spolu 483 eur, ktoré organizátori venovali Združeniu na pomoc ľuďom s mentálnym postihnutím v Stropkove.
      Porotu najviac zaujala Jana Mrázová, ktorá študuje pedagogiku na Univerzite Komenského v Bratislave. Najväčšou prioritou novej miss, podľa jej vyjadrenia, naďalej zostáva úspešne dokončiť vysokú školu a získať magisterský titul.
      Odborná porota včera rovnako rozhodla aj o poradí na ďalších dvoch miestach. Prvou vicemiss sa stala Silvia Daňková z Demjaty a titul druhej vicemiss získala Giraltovčanka Monika Trinkovičová. Podujatie moderovali Michal Hudák, Štefan Skrúcaný a Marián Čekovský. V programe sa predstavili prešovské skupiny Mloci, Chiki Liki Tu-A a Heľenine oči.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies