Tipujúci v stávkových kanceláriách vidia v paláci Kisku

NETKY.SK • 25 Marec 2014, 18:57 • 2 min
Tipujúci v stávkových kanceláriách vidia v paláci Kisku

BRATISLAVA - Takmer 80 percent tipujúcich v stávkových kanceláriách Tipsport SK vidí ako nástupcu Ivana Gašparoviča vo funkcii prezidenta SR Andreja Kisku.

slovakia

left justify in out

Robert Fico sa však doťahuje, uvádza sa to v tlačovej správe stávkovej kancelárie Tipsport SK, ktorú agentúre SITA poskytol Filip Švaňa zo spoločnosti EFCOM.

 

Po prvom kole voľby prezidenta SR bol podľa tipov favoritom na hlavu štátu nezávislý kandidát Kiska, keď úvodný kurz na jeho víťazstvo v druhom kole bol 1,30. "Postupne sa preferencie začali vyrovnávať, čo sa odrazilo aj v raste kurzov na výhru A. Kisku (1,5, resp. aktuálne 1,45)".

 

Podľa marketingového riaditeľa Tipsport SK Miroslava Baranca je vývoj stávok rovnomerný a tipujúci sú skôr opatrní. "Najvyššia jednorazová stávka predstavuje 500 eur na výhru Andreja Kisku," cituje Baranca tlačová správa. Tipujúci si tiež myslia, že kandidáti nedokážu ani v druhom kole zmobilizovať viac voličov. Najčastejšou stávkou je účasť menej ako 46,5-percenta, druhou najnižšou tipovanou hranicou je volebná účasť pod 52,5 percenta.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies