REPORTÁŽ: Matovič sa obul do odborníkov! Očkovanie nie je podľa neho jediná možnosť

NETKY.SK • 13 Január 2021, 17:52 • 2 min
REPORTÁŽ: Matovič sa obul do odborníkov! Očkovanie nie je podľa neho jediná možnosť

BRATISLAVA - Tvrdenia odborníkov o tom, že cestou pre Slovensko je iba masívne očkovanie a nie masívne testovanie na koronavírus, sú klamstvom a odborníci to vedia. Pred dnešným rokovaním vlády to povedal premiér Igor Matovič (OĽaNO).

slovakia

left justify in out

Ak očkovať, tak takto 
"Odborníci tvrdia, že plošné testovanie má zmysel v ohniskách nákazy, ale Slovensko je jedno veľké ohnisko. Nežime v ilúzii, že máme na výber. Nech všetci tí múdri ľudia vyrobia vakcíny a zaočkujeme celé Slovensko za tri dni," dodal Matovič.

 

 

Navrhli ho odborníci 
Minister vnútra Roman Mikulec (OĽaNO) po rokovaní vlády k tejto téme povedal, že súčasná podoba lockdownu a navrhnuté opatrenia boli prijaté na základe stanoviska odborníkov na Ústrednom krízovom štábe (ÚKŠ).

 

"My nemôžeme mať na ÚKŠ, alebo na vláde, alebo na konzíliu odborníkov, alebo na pandemickej komisii všetkých odborníkov sveta ani všetkých odborníkov Slovenska," povedal Mikulec.

 

img

 

Chcú to inak, no nemajú alternatívu 

Doplnil, že keď sa konkrétnych ľudí pýtal, ako si predstavujú inú formu lockdownu, tak len "pokrčili plecami" a nevedeli odpovedať. "Takže ja teraz veľmi nerád počúvam tieto vyjadrenia a musím byť aj kritický k niektorým kváziodborníkom," dodal.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies