Tinkoff-Saxo bude podporovať v Dubaji Kolářa

NETKY.SK • 29 Január 2015, 11:55 • 2 min
Tinkoff-Saxo bude podporovať v Dubaji Kolářa

BRATISLAVA - Slováci Juraj Sagan a Michael Kolář sa predstavia v drese Tinkoff-Saxo na cyklistických pretekoch Okolo Dubaja, ktoré sa uskutočnia od 4. do 7. februára.

slovakia

left justify in out

Ich krajan Peter Sagan bude od 8. februára štartovať na Okolo Kataru. Do Dubaja posiela Tinkoff-Saxo aj Roberta Kiserlovského, Michaela Valgrena, Mattea Tosatta, Jevgenija Petrova, Manuela Boara a Olivera Zaugga.

 

Vlani štvoretapové ázijské podujatie vyhral Taylor Phinney. Tento rok sú na programe opäť rovinaté etapy, jedine v závere tretej je mierny kopec. "Cestujeme do Dubaja s motivovanými jazdcami a bez absolútneho lídra. Kiserlovski, Valgren či Zaugg majú dobrú šancu na úspech v celkovom poradí. Všetci majú voľné ruky a po prvej etape sa rozhodneme, na čo sa zameriame," uviedol v tlačovej správe tímu športový riaditeľ Tinkoff-Saxo Tristan Hoffman. 

 

Od Kolářa sa očakáva zapojenie do hromadných šprintov. Slovák však nedávno počas Tour Down Under v Austrálii ochorel a potrebuje ešte čas na návrat do potrebnej formy. "Nebudeme ho tlačiť, uvidíme, ako bude vyzerať pár dní pred pretekmi. Ak bude pripravený, potom ho budeme podporovať v hromadných šprintoch," dodal Hoffman.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies