The Rolling Stones vydávajú limitovanú edíciu Hackney Diamonds so živou nahrávkou z krstu

NETKY.SK • 1 December 2023, 15:30 • 2 min
The Rolling Stones vydávajú limitovanú edíciu Hackney Diamonds so živou nahrávkou z krstu

NEW YORK - Album Hackney Diamonds, ktorý sa hneď po vydaní dostal na prvé miesto v 19 krajinách sveta, je novým štúdiovým albumom, ktorý The Rollings Stones vydali od albumu A Bigger Bang v roku 2005. Teraz predstavujú limitovanú edíciu novinky, vrátane živej nahrávky z krstu.

slovakia

left justify in out

Táto špeciálna limitovaná edícia (2CD verzie Hackney Diamonds) naviac obsahuje živú nahrávku Live at Racket NYC so siedmimi skladbami, ktoré kapela zahrala na intímnom krste albumu v New Yorku 19. októbra, s debutovými živými vystúpeniami skladieb „Angry“, „Bite My Head Off“, „Whole Wide World“ a „Sweet Sounds of Heaven“ s Lady Gaga a ďalšími. Súčasťou 24-stranového bookletu sú fotografie z vystúpenia slávneho fotografa Kevina Mazura.

Album obsahuje hlavný singel „Angry“ nominovaný na cenu GRAMMY spolu s piesňou „Sweet Sounds of Heaven“, na ktorej spieva Lady Gaga a na klávesy a klavír hrá Stevie Wonder. Zosnulý bubeník Charlie Watts sa objavuje na dvoch skladbách: „Mess It Up“ a „Live By The Sword“ s Billom Wymanom. Na albume sa tiež objavia Paul McCartneyElton John.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Universal Music / Karolína Zboniaková, Foto: The Rolling Stones
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies