The Cool Kids oznámili návrat na scénu

NETKY.SK • 14 Júl 2016, 10:47 • 2 min
The Cool Kids oznámili návrat na scénu

LOS ANGELES - Americká hip-hopová skupina The Cool Kids ukončila päťročnú pauzu a ohlásila návrat na scénu. Prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter to oznámil Chuck Inglish, pričom krátko na to túto informáciu potvrdil aj druhý člen Sir Michael Rocks.

slovakia

left justify in out

"Volal som s Mikeym a uvedomil si, že nič by nebolo lepšie než to, aby sme sa zas dali dokopy. The Cool Kids sú späť, pauza sa skončila. Chýbalo nám byť nami. Odmietame sklamať fanúšikov a nebyť skutočnou skupinou. Zažili sme toho spolu veľa, takže sa pripravte, že veci sa vrátia do pôvodného stavu," napísal 31-ročný Chuck Inglish. Sir Michael Rocks, ktorý vlani vyhlásil, že The Cool Kids sa už na scénu nevrátia, sa k ukončeniu pauzy vyjadril taktiež na Twitteri. Tam zverejnil obal svojho pripravovaného mixtapeu Funds And Access. "Vyzerá to, že toto bude môj posledný sólový projekt na nejaký čas," napísal k fotke.


The Cool Kids vznikli v roku 2005 v Chicagu, pričom sami seba označujú za "novú, čiernu verziu Beastie Boys". Ich prvou nahrávkou bol mixtape Totally Flossed Out (2007), o rok neskôr ponúkli EP s názvom The Bake Sale a mixtapey Cool Ass Ninjas a That's Stupid!. Nasledovali ďalšie mixtapey Gone Fishing (2009), Merry Christmas (2009) a Tacklebox (2010). Debutovú štúdiovku When Fish Ride Bicycles uviedli na trh až v roku 2011, krátko na to sa však obaja členovia začali venovať sólovým projektom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies