Thajsko: Polícia objavila v aute štyri milióny tabliet pervitínu

NETKY.SK • 2 Marec 2012, 12:20 • 2 min
Thajsko: Polícia objavila v aute štyri milióny tabliet pervitínu

Thajsko Polícia objavila v aute štyri milióny tabliet pervitínu - Krimi Thajská polícia zhabala dnes viac ako štyri milióny tabletiek syntetickej drogy metamfetamín. Ide o jeden z najväčších takýchto úlovkov v krajine za uplynulé roky.

slovakia

left justify in out

img

Thajská polícia zhabala dnes viac ako štyri milióny tabletiek syntetickej drogy metamfetamín. Ide o jeden z najväčších takýchto úlovkov v krajine za uplynulé roky.

      Pervitín objavili policajti pri cestnej kontrole vozidla typu pickup v provincii Čiang Raj pri hraniciach s Mjanmarskom. Informovala o tom agentúra AP s odvolaním sa na políciu.
      Vláda premiérky Jinglak Šinavatrovej, ktorá sa ujala funkcie vlani v auguste, má potláčanie drogového obchodu za jednu z hlavných priorít. 
      Koncom januára polícia v podobnom prípade našla 3,8 milióna tabliet a 71 kilogramov kryštalického metamfetamínu ukrytého v dome na predmestí Bangkoku.
      Thajsko je jedným z hlavných trhov a tranzitných ciest pre pervitín, ktorého veľká časť sa vyrába v susednom Mjanmarsku.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies