Terry ukázal veľké srdce: Zaplatí pohreb 8-ročného fanúšika Chelsea

NETKY.SK • 12 Apríl 2016, 14:52 • 2 min
Terry ukázal veľké srdce: Zaplatí pohreb 8-ročného fanúšika Chelsea

LONDÝN - Výdavky spojené s pohrebom osemročného fanúšika FC Chelsea Tommiho Millera preplatí kapitán The Blues John Terry.

slovakia

left justify in out

Miller, ktorý pred niekoľkými dňami podľahol leukémii, bol veľkým prívržencom londýnskeho klubu. Hráči Chelsea majú s Millerom dokonca spoločnú fotku a Terry malému pacientovi posielal aj listy do nemocnice. "Zronilo ma, keď som sa dopočul o jeho smrti. Spoznali sme sa na jednom zo zápasov nášho tímu a mal som ho veľmi rád," uviedol Terry pre Campridge News. Pohreb Tommiho Millera sa uskutoční vo štvrtok 14. apríla a počas smútočného obradu by mali vypustiť k oblohe stovky modrých balónov.

 

"Som ohromená reakciou Johna Terryho. Tommi bol jeho veľkým fanúšikom. Bol to jeden z jeho obľúbených hráčov," vravela dojatá matka zosnulého synčeka Ruth. K pohrebu ešte poznamenala: "Nechceme, aby to bola tradičná ponurá rozlúčka v tmavých farbách. Nech je to také, aké by to chcel on."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies