Tenis: Molčan po boji zdolal Djereho a v Banja Luke je v semifinále

NETKY.SK • 21 Apríl 2023, 17:15 • 2 min
Tenis: Molčan po boji zdolal Djereho a v Banja Luke je v semifinále

BANJA LUKA - Slovák Alex Molčan postúpil do semifinále dvojhry na antukovom turnaji ATP v bosnianskej Banja Luke. V prvom štvrťfinále zdolal Srba Lasla Djereho 6:2, 4:6, 7:5.

slovakia

left justify in out

Slovenský tenista Alex Molčan postúpil už do semifinále dvojhry na antukovom turnaji ATP v bosnianskej Banja Luke. V prvom štvrťfinále zdolal Srba Lasla Djereho 6:2, 4:6, 7:5.

 

Molčan v prvom sete nepustil Srba ani k jedinému brejkbalu. Naopak, premenil oba, ktoré mal k dispozícii a to v štvrtej a záverečnej ôsmej hre. Druhý set priniesol vyrovnaný priebeh, rozhodlo sa v siedmom geme, v ktorom Molčan ako jediný stratil podanie. V treťom tuhý boj pokračoval. Molčan prelomil súpera na 4:2, no Srb ihneď kontroval rebrejkom. Potom dokázal súperovi vziať servis Djere na 5:4 a podával na víťazstvo. Lenže Molčan reagoval taktiež rebrejkom a hneď pri ďalšej príležitosti naopak súperovi servis vzal a ukončil zápas hneď po prvom mečbale.

 

dvojhra - 2. kolo: Alex Molčan (SR) - Laslo Djere (Srb.) 6:2, 4:6, 7:5



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies