Tatar absolvoval tréning pod holým nebom pred Winter Classic

NETKY.SK • 19 December 2013, 12:15 • 2 min
Tatar absolvoval tréning pod holým nebom pred Winter Classic

DETROIT - Hokejisti Detroitu sa poctivo pripravujú na tohtosezónny sviatočný zápas zámorskej NHL Winter Classic proti Torontu, ktorý sa na Nový rok uskutoční na Michigan Stadium v Ann Arbor pod holým nebom. Red Wings sa v rámci chystačky predstavili na "otvorenom" ľade v areáli bejzbalového štadióna Comerica Park v Detroite.

slovakia

left justify in out

"Prvý tréning bol veľká zábava, vyzeralo to úplne super. Trošku mrzlo, ale sme vybavení kvalitnou termobielizňou," uviedol na Facebooku slovenský krídelník Tomáš Tatar. Detroit a Toronto v prvý deň roka 2014 nastúpia proti sebe na štadióne amerického futbalu. Očakáva sa, že duel navštívi vyše 107-tisíc fanúšikov, čo bude najvyššia návšteva na hokeji v histórii. Zatiaľ rekord drží súboj na rovnakom štadióne medzi tímami michiganských univerzít, ktorý v roku 2010 navštívilo 104 173 divákov. 

Winter Classic sa už tradične koná na otvorenom štadióne. Michigan Stadium patrí Michiganskej univerzite. V spomenutej lokalite a rovnako medzi Detroitom a Torontom sa mal uskutočniť duel pod holým nebom už v januári 2013, no pre výluku ho vedenie súťaže muselo zrušiť. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies