Tanečný festival BeeFree bude aj v tomto roku

NETKY.SK • 5 Apríl 2015, 10:14 • 2 min
Tanečný festival BeeFree bude aj v tomto roku

BRATISLAVA - Tanečný festival BeeFree, ktorý má v našich končinách už kultový status, bude mať pokračovanie aj v tomto roku.

slovakia

left justify in out

Po zverejnení termínu prichádzajú organizátori aj s ďalšou informáciou.

 

BeeFree sa uskutoční 25. júla na novom mieste. Po dvoch rokoch konania festivalu v areáli Divoká voda v Čunove sa návštevníci môžu tešiť na nové prostredie s lepšou, priam ideálnou dostupnosťou. Navyše, milovníci techna, tranceu, houseu a ďalších tanečných štýlov sa nebudú musieť obávať vrtochov počasia. Miesto konania však zatiať zo strany organizátorov ostáva utajené. Nemenej dôležitá informácia je tá, že aj sedemnásty ročník podujatia bude rovnako ako všetky predchádzajúce zadarmo. Viac informácií o novom modeli festivalu prinesú jeho organizátori už o niekoľko týždňov.

 

Festival BeeFree, ktorý je dlhodobo najväčšou tanečnou akciou na Slovensku, sa po prvý raz konal v roku 1999 vo Vodnej veži v Bratislave. V priebehu nasledujúcich rokoch sa uskutočnil na nádvorí petržalskej Incheby (2001-2004), na bratislavských Zlatých Pieskoch (2005-2006), na jazere v Hornej Strede (2007-2010) v Piešťanoch (2011-2012) a naposledy v spomínanom Čunove (2013-2014). Akcia má už svoje pevné miesto na festivalovej mape Slovenska, pričom každoročne ju navštevuje niekoľko tisíc prevažne mladých ľudí, ktorí majú vďaka BeeFree jedinečnú možnosť zabávať sa na festivale bez toho, aby za to museli platiť.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies