Oktagon 28: Titulová šanca pre Peštu, ikonický Kníže opäť vyrazí do boja

NETKY.SK • 22 September 2021, 14:13 • 2 min
Oktagon 28: Titulová šanca pre Peštu, ikonický Kníže opäť vyrazí do boja

PRAHA – Len dva týždne po strhujúcej show na Slovensku uskutoční organizácia Oktagon MMA ďalší napínavý galavečer. Na turnaji s poradovým číslom 28 uvidíme aj súboj o titul v poloťažkej váhe.

slovakia

left justify in out

Opasok sa momentálne nachádza bez majiteľa a novým šampiónom sa stane jeden z dvojice Viktor Pešta (17 – 6) - Stephan Pütz (20 – 4). Český bojovník je aktuálnou jednotkou v tejto váhovej kategórii a čaká na neho mimoriadne ťažký súboj, pretože Terminátor z Nemecka je držiteľom mnohých európskych titulov, napríklad v ruskej organizácii M-1 Global. Momentálne ťahá šnúru 5 víťazstiev v rade. Peštu však budú hnať za víťazstvom domáci priaznivci v komplexe O2 Universum, v jeho prospech navyše hovoria aj neoceniteľné skúsenosti z UFC.

 

 

Do akcie sa vracia aj Petr Kníže. Legendárny bojovník na turnaji Oktagon 23 ukázal, že vek je len číslo, keď v 43 rokoch pokoril talianskeho fightera Andreu Fusiho v čase 2:45 po aplikovaní armtriangle. Jeho víkendovým súperom bude o 20 rokov mladší Brazílčan Kaik Brito, veľmi šikovný striker, ktorý sa v zápasoch spolieha na svoje rýchle ruky a skvelú fyzičku. Kníže však v kariére prehral iba raz a do zápasu vstupuje ako mierny favorit.

 

 

Ďalšieho zahraničného súpera dostal mladý Leo Brichta, ktorý sa v rozhovoroch nechal počuť, že by radšej bojoval s českými zápasníkmi. Jeho formu preverí 33-ročný Damien Lapilus z Francúzska. Bývalý hokejový brankár Miroslav Brož nastúpi proti Emmanuelovi Dawaovi, no a hlavnú kartu odštartuje súboj poľského bombardéra Marcina NaruszczkuDavidom Hoškom.

 

 

Hlavná karta

 

Viktor Pešta vs. Stephan Pütz

Petr Kníže vs. Kaik Brito

Leo Brichta vs. Damien Lapilus

Miroslav Brož vs. Emmanuel Dawa

Andrej Kalašnik vs. Christian Jungwirth

Marcin Naruszczka vs. David Hošek

 

Prelims karta

 

Matěj Peňáz vs. Mateusz Strzelczyk

Matěj Kuzník vs. David Moon

Michal Konrád vs. David Martiník

Zdeno Polívka vs. Eric Spicely

Jakub Tichota vs. Risto Dimitrov

Vladimír Lengál vs. Luboš Lesák



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Róbert Krupár
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies