Taliani sledujú Balotelliho, o Pirlovi nič nové

NETKY.SK • 24 Jún 2013, 10:00 • 2 min
Taliani sledujú Balotelliho, o Pirlovi nič nové

FORTALEZA - V tíme talianskych futbalistov na Pohári konfederácií v Brazílii šarapatí maródka, najsledovanejší je momentálne stav Maria Balotelliho.

slovakia

left justify in out

Útočník AC Miláno podstúpi pred štvrtkovým semifinále so Španielskom detailné vyšetrenia svalu ľavej nohy. Stredopoliar Riccardo Montolivo inkasoval v nedeľňajšom dueli základnej A-skupiny s domácou Brazíliou (2:4) úder do hlavy, ale testy nepotvrdili vážnejší problém a ešte môže Talianom pomôcť. Turnaj sa, naopak, skončil pre obrancu Ignazia Abateho, ktorý si vykĺbil pravé rameno a už odcestoval domov. Pre svalové ťažkosti vynechal stretnutie s Brazíliou Andrea Pirlo, v jeho prípade výprava nezverejnila žiadne novinky.

Európski vicemajstri skončili v A-skupine druhí za Brazílčanmi, Španieli vyhrali B-skupinu. Semifinále vo Fortaleze sa vo štvrtok začne o 21.00 h SELČ. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies