Tak toto naozaj prehnali

NETKY.SK • 27 Február 2016, 16:08 • 2 min
Tak toto naozaj prehnali

BRATISLAVA - Byť hviezdou znamená tiež dostatočne dbať o svoje telo. A dnešný kult je aj pre celebrity až príliš nebezpečný. Letia štíhle dievčatá. Lenže ako sa im vyrovnať, keď má človek normálne zdravé proporcie? Jedinou možnosťou je chudnutie. Ale to sa môže zvrtnúť v jeden veľký problém zvaný anorexia.

slovakia

left justify in out

Anorexia sa nevyhýba nielen mladým dievčatám, ktoré túžia vyzerať ako ich vzor z televízie alebo plátien kín, ale stále viac sa s ňou stretávajú aj celebrity. Na jednej strane sa nie je čomu diviť. Herečiek je veľa a filmových alebo seriálových rolí obmedzený počet. Človek sa musí udržiavať vo forme, aby sa v tomto tvrdom biznise udržal. Lenže nie vždy to svoje chudnutie slávne dámy ustoja.

 

Lindsay Lohan

S natáčaním filmových rolí začínala už ako malé dievčatko. Natočila desiatky filmov predovšetkým pre mladých divákov. Lenže ako to už niekedy býva, sláva jej prerástla cez hlavu. Možno nevedela, ako sa vysporiadať s neustálym tlakom médií, možno potrebovala zmenu, každopádne z roztomilého a krásneho dievčatka sa stala dračica, ktorá bola jeden veľký prúser. Riadila pod vplyvom alkoholu aj drôg, vyvolávala bitky v kluboch, nevedela, či je na chlapcov alebo na dievčatá... A nielen to, začala extrémne chudnúť.

obrazok

Denise Richards

Patrí medzi najkrajšie ženy sveta a pravidelne sa umiestňuje v najrôznejších anketách medzi najkrajšími ľuďmi planéty. Kto vie, čo môže za jej extrémne chudnutie. Že by jedným z dôvodov bol jej bývalý manžel Charlie Sheen?

obrazok

Tara Reid
Táto nádherná herečka bola doslova cez noc vystrelená medzi hviezdy vďaka filmu Prci, prci, prcičky v roku 1999. Po tomto úspechu išla z role do role a o desať rokov neskôr sa liečila zo závislosti na alkohole. Po návrate z kliniky začala výrazne chudnúť. Podstúpila niekoľko plastických úprav pŕs a liposukciu.

obrazok

Nicole Richie
Snáď úplne najznámejšia anorektička, ktorá to navyše dokázala priznať, je v Hollywoode Nicole Richie. Dcéra slávneho speváka, herečka, speváčka a módna návrhárka sa najviac preslávila svojím priateľstvom s Paris Hilton a trochou šialenou reality šou. Keď sa jej narodili deti, vyzeralo to, že pôjde naozaj do seba. Začala so svojou chorobou bojovať. Nastúpila na kliniku a začala priberať na váhe.

obrazok

Portia De Rossi

Medzi celebrity, ktoré začali náhle rapídne chudnúť patrí aj herečka Portia De Rossi, ktorú preslávila asi najviac rola v seriáli Ally McBeal. Avšak u nej bol spúšťačom anorexie úplne iný problém. Portia totiž veľmi bojovala so svojou orientáciou. Len s veľkými ťažkosťami si priznávala, že ju priťahujú skôr ženy. A to bol tiež dôvod prečo začala extrémne chudnúť. Denne zjedla až 20 prehánadiel a dostala sa na váhu 37 kg.

obrazok

Keira Knightley

Slávna herečka patrí do skupiny tých, ktoré sú veľmi často z anorexie osočované. Keira pripustila, že v rodine mali problém s váhou jej babička a prababička, ale rozhodne vylúčila, že by to bol aj jej prípad. Aj jej priatelia potvrdzujú, že doslova miluje jedlo a jej postava je len dielom športu a zdravého životného štýlu.

obrazok

Victoria Beckham

Manželka slávneho futbalistu musela schudnúť pri svojich 172 cm až na 41 kg, aby si pripustila, že má problém. Priznala, že problém s váhou začala riešiť v čase pôsobenia v populárnej dievčenskej kapele Spice Girls. Netajila sa, že ovládala obsah tuku a kalórií úplne vo všetkom. Po narodení detí však začala aspoň trošku priberať, aj keď stále ju mnoho ľudí považuje za príliš chudú.

obrazok
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies