VIDEO Tajomstvá londýnskeho metra: Victoria Line

NETKY.SK • 30 Apríl 2016, 20:00 • 2 min
VIDEO Tajomstvá londýnskeho metra: Victoria Line

LONDÝN – Nedávno sme vám priniesli prvý článok zo série Tajomstvá londýnskeho metra, v ktorom ste spoznali District Line. Dnes vám odhalíme niektoré z trasy Victoria Line.

slovakia

left justify in out

Keď budete nabudúce cestovať londýnskym metrom na trase Victoria Line (bledomodrá linka), tak si pozorne všímajte obkladačky na stenách staníc. Majú v sebe totiž mnoho skrytých správ a symbolov.

 

Geoffa Marshalla vám už nemusíme predstavovať. V nasledujúcom videu sa tento Angličan rozhodol precestovať celú trasu Victoria Line, na ktorej hľadal neobvyklé symboly a obrazce, najväčšie logo metra, zaniknuté názvy staníc a iné zaujímavosti.

 

 

Geoff už o sieti londýnskeho metra niečo vie, keď sa mu podarilo vytvoriť svetový rekord v návšteve každej metro stanice v Londýne v priebehu jediného dňa. Práve on stojí aj za aplikáciou Station Master.

 

Nezabudnite do komentárov napísať vlastné zaujímavosti či postrehy z Victoria Line. Dokonca aj tí najprepracovanejší z vás, si určite všimli niečo zaujímavé počas cestovania metrom.

 

O tajomstvách District Line si môžete prečítať tu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies