Sylvestr čaká na gól v II. bundeslige už 531 minút

NETKY.SK • 10 Apríl 2015, 12:42 • 2 min
Sylvestr čaká na gól v II. bundeslige už 531 minút

NORIMBERG - Slovenský futbalový útočník Jakub Sylvestr sa v drese 1. FC Norimberg v druhej najvyššej nemeckej súťaži strelecky nepresadil už 531 minút.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťšesťročný bývalý zakončovateľ Slovana Bratislava, Dinama Záhreb či Erzgebirge Aue zatiaľ naposledy v II. bundeslige skóroval 15. februára 2015 v 87. min stretnutia s Unionom Berlín, v tomto zápase si pripísal dva presné zásahy. Odvtedy vyšiel gólovo naprázdno v šiestich dueloch, v ktorých si však konto obohatil o tri asistencie.

 

Ďalšiu šancu prelomiť streleckú smolu bude mať Sylvestr v piatok v 28. kole druhej najvyššej nemeckej súťaže, Norimberg o 18.30 h privíta Darmstadt. V kádri hostí figuruje iný Slovák Milan Ivana. Napriek tomu, že v juniorke 1. FC Norimberg žiari Cedric Teuchert (14 gólov v 19 zápasoch tejto sezóny), Sylvestrovo miesto v základnej zostave nie je podľa trénera Reného Weilera ohrozené. "Musíme získavať body, nemáme priestor na experimenty," citoval švajčiarskeho kouča portál Bild.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies