Švajčiar Seferovič venoval víťazný gól svojmu otcovi

NETKY.SK • 16 Jún 2014, 19:27 • 2 min
Švajčiar Seferovič venoval víťazný gól svojmu otcovi

BRAZÍLIA - Švajčiarsky futbalový reprezentant Haris Seferovič venoval drahocenný gól na MS v Brazílii svojmu otcovi.

slovakia

left justify in out

Útočník španielskeho Realu Sociedad San Sebastián nastúpil do nedeľňajšieho zápasu základnej E-skupiny v Brasílii proti Ekvádoru v 75. min ako striedajúci hráč a v nadstavenom čase rozhodol o víťazstve svojho tímu 2:1.

 

"Veľká vďaka patrí môjmu otcovi, ktorý mal dnes narodeniny. Je to môj darček preňho," povedal hráč, ktorý odštartoval profesionálnu kariéru v Grasshoppers Zürich, a dodal: "Nie je nič lepšie, než skórovať v takejto fáze stretnutia. Pred zásahom som sa príliš nedostával do diania. Keď sa však naskytne takáto šanca, musíte byť pripravený." 

 

Mladý Švajčiar nebol spokojný s tým, že nenastúpil v základnej zostave: "Samozrejme, nepotešilo ma, že som nehral od začiatku, ale prijal som moju rolu." Seferovič vyzdvihol prístup celého mužstva: "Kľúčové, je že sa nikdy nevzdávame. Morálka a tímový duch boli pre nás rozhodujúcimi faktormi." 

 

Švajčiarsko najbližšie nastúpi v piatok 20. júna proti favoritovi E-skupiny Francúzsku, v tejto spoločnosti je ešte aj Honduras. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies