Svadba Kerry Washington bola jednoduchá a milá

NETKY.SK • 23 Júl 2013, 08:43 • 2 min
Svadba Kerry Washington bola jednoduchá a milá

BRATISLAVA - Svadba americkej herečky Kerry Washington s hráčom amerického futbalu Nnamdim Asomughom, bola podľa jedného z účastníkov jednoduchá a milá.

slovakia

left justify in out

"Celé sa to uskutočnilo v dome jedného z priateľov Kerry. Prileteli s niekoľkými ľuďmi na malom súkromnom lietadle. Dom bol nádherný," prezradil magazínu People nemenovaný zdroj z herečkinho okolia. "Bolo to malé, iba rodina a priatelia. Povedali si sľuby, všetci ostali v dome. Bolo to skutočne jednoduché a milé," opísal obrad jeden z jeho účastníkov. Šaty, ktoré mala Washington na sebe, boli podľa zdroja tiež jednoduché - čisto biele a úzke. Svadba sa konala 24. júna v meste Hailey v Idahu. Dvojica spolu začala randiť len minulé leto.

Tridsaťšesťročná Washington zriedka hovorí o svojom osobnom živote, no v roku 2007 po rozchode so snúbencom Davidom Moscowom prezradila, že uprednostňuje dlhodobé vzťahy. "Vždy som bola dievča v dlhodobom vzťahu a v podstate som nikdy nebola sama. Nikdy som nemusela absolvovať randenie, keď chodíte na viaceré schôdzky s rôznymi mužmi, vždy som ich stretla iným spôsobom " opísala. "Som to dievča, ktoré niekomu predstavia spoloční kamaráti na párty, zamiluje sa a potom je s ním dva roky," dodala. 

Kerry Washington je momentálne hlavnou hviezdou seriálu Scandal (2012) z dielne Shondy Rimes. Ukázala sa aj vo filmoch Svet podľa Lelanda (2003), Ľudská škvrna (2003)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies