Suzi Quatro vystúpi v decembri v Bratislave

NETKY.SK • 8 Apríl 2015, 12:45 • 2 min
Suzi Quatro vystúpi v decembri v Bratislave

BRATISLAVA - Americká hudobníčka Suzi Quatro vystúpi 19. decembra v bratislavskej Aegon Aréne Národného tenisového centra (NTC). Šesťdesiatštyriročná speváčka a basgitaristka sa v hlavnom meste Slovenskej republiky predstaví v rámci turné, o ktorom vyhlásila, že je jej posledným.

slovakia

left justify in out

"Začal sa môj 51. rok na scéne a myslím, že to je dobrý čas na labutiu pieseň. Mama mi vždy hovorila, 'Nikdy nehovor nikdy, pretože potom budeš vyzerať ako idiot'. No pokiaľ ide o mňa, toto je moje posledné turné. Odchod do dôchodku nebudem znášať veľmi dobre, asi sa zbláznim," uviedla muzikantka. "Predvediem dvojhodinovú šou, na ktorej som tvrdo pracovala, bude to veľmi špeciálne. Nechcem veľa prezradiť, ale budete odchádzať so slzami v očiach," dodala. Speváčka by sa mala okrem toho predstaviť napríklad aj 11. novembra v Prahe a o deň neskôr v Brne.

 

Susan Kay "Suzi" Quatro vydala prvý, eponymný album v roku 1973. Zatiaľ naposledy ponúkla nahrávku In the Spotlight (2011). Na konte má aj koncertný záznam Live and Kickin' (1977), množstvo kompilácií a hity ako Can the Can, 48 Crash, Devil Gate Drive, Daytona Demon, Your Mamma Won't Like Me, If You Can't Give Me Love či Stumblin' In (feat. Chris Norman). Objavila sa aj v niekoľkých seriáloch.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies