Susan Boyle by si rada adoptovala dieťa

NETKY.SK • 22 November 2016, 08:38 • 2 min
Susan Boyle by si rada adoptovala dieťa

LONDÝN - Škótska speváčka Susan Boyle by si rada adoptovala dieťa. Päťdesiatpäťročná interpretka to prezradila v rozhovore pre britské noviny Sunday Mirror.

slovakia

left justify in out

"Rada by som si adoptovala dieťa, no moja mačka by mohla žiarliť. Nechcem sa pozerať, ako spolu bojujú mačka a dieťa. Možno to nechám na neskôr," uviedla. Interpretka tiež potvrdila, že sa už dlhšie stretáva s istým lekárom, ktorého stretla počas turné v USA. "Nechcem prezradiť jeho meno. Momentálne náš vzťah nie je vážny," dodala.

 

Susan Boyle sa do povedomia verejnosti dostala v roku 2009 zásluhou účinkovania v súťaži Britain's Got Talent. Jej debutová nahrávka I Dreamed A Dream (2009) sa dostala na prvé miesto v americkom i britskom albumovom rebríčku. Rovnaké umiestnenie sa jej podarilo dosiahnuť aj s druhou štúdiovkou The Gift (2010). S tretím albumom Someone to Watch Over Me (2011) sa dostala na čelo už "len" doma vo Veľkej Británii. Vydala tiež nahrávky Standing Ovation: The Greatest Songs From The Stage (2012), Home For Christmas (2013), Hope (2014) a A Wonderful World (2016).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies