Sunderland chce angažovať ešte dvoch hráčov

NETKY.SK • 7 August 2015, 18:22 • 2 min
Sunderland chce angažovať ešte dvoch hráčov

LONDÝN - Tréner anglického futbalového klubu Sunderland AFC Dick Advocaat chce pred uzávierkou prestupov k piatim doterajším posilám pridať ešte dve. Holanďan to povedal na piatkovej tlačovej konferencii s tým, že chce, aby bola v tíme väčšia konkurencia.

slovakia

left justify in out

 "V minulej sezóne si veľa hráčov bolo istých svojou pozíciou. Nebudem konkretizovať posty, ale chcem získať ešte dve posily. Potrebujem, aby hráči o svoje miesta bojovali, je to veľmi dôležité," povedal Advocaat. Sunderland chcel podpísať Leroya Fera z Queens Park Rangers, ale hráč neuspel v lekárskych testoch.
     

Advocaat nemôže v sobotňajšom 1. kole Premier League na ihrisku Leicestru City počítať so zraneným stredopoliarom Yannom M'Vilom, ale veľa si sľubuje od Jeremaina Lensa, ktorý prišiel z Dynama Kyjev. "Mali sme problém s vytváraním si šancí a strieľaním gólov. Nefungoval stred poľa, ani útok. Preto sme angažovali Lensa. Je to veľmi kvalitný hráč do ofenzívy, ktorý dokáže strieľať góly," povedal Advocaat.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies