Šulla opäť s trojbodovým zápisom, teší sa na Skalicu

NETKY.SK • 21 Október 2015, 14:43 • 2 min
Šulla opäť s trojbodovým zápisom, teší sa na Skalicu

BRATISLAVA - Futbalový brankár Michal Šulla pomohol tímu FK Senica po mesiaci opäť k ligovému víťazstvu. Dvadsaťštyriročný bývalý mládežníčky slovenský reprezentant (nar. 15. júla 1991) sa naposledy predstavil medzi žrďami 19. septembra v domácom dueli 9. kola proti Podbrezovej (3:1), následne však musel nútene pauzovať pre silne nakopnuté stehno.

slovakia

left justify in out

"Záhoráci" v ďalších kolách, keď bol v bránke Martin Junas, ťahali vždy za kratší koniec: v Zlatých Moravciach (0:3), doma s Myjavou (0:1) i Dunajskou Stredou (2:3). Po spomenutých trojzápasových "suchotách" prišiel 17. októbra duel 13. kola v Ružomberku - a senické víťazstvo 1:0, so Šullom s čistým kontom v bránke.

 

"Veľa práce som nemal. Chalani predo mnou boli veľmi pozorní v defenzíve. V druhom polčase som musel riešiť jednu vážnu šancu súpera. Nesťažujem si, som rád, že som sa príliš nezapotil," priznala na klubovom webe senická brankárska jednotka, ktorý na margo svojho zranenia poznamenal: "Bol to krvavý koňar priamo na kosť. Inkasoval som ho v zápase s Podbrezovou. Je to však už bez problémov. Žiadnu bolesť som necítil. Naopak, chytalo sa mi výborne. Opäť sme pocítili chuť víťazstva, bola dobrá nálada. Veríme, že nám takéto víťazstvo pomôže aj psychicky a odrazíme sa od neho."

 

Na "pätnásťbodovú" a ôsmu v tabuľke Senicu čaká v najbližšom 14. kole Fortuna ligy duel v Skalici, ktorej patrí 10. priečka s desiatimi bodmi. Stretnutie na pôde nováčika s výkopom o 14.00 h je okorenené tým, že pôjde aj o "záhorácke" derby. "Bude to určite špecifickejší zápas ako ostatné. Napriek tomu sa snažíme na neho pripravovať rovnako. Teším sa, že sa postavím do bránky oproti Andrejovi Fišanovi, s ktorým som chytal v Senici," dodal rodák z Myjavy Michal Šulla.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies