Súčasné Čile môže prekonať to Salasovo so Zamoranom

NETKY.SK • 19 Jún 2014, 13:18 • 2 min
Súčasné Čile môže prekonať to Salasovo so Zamoranom

RIO DE JANEIRO - Postup zo základnej B-skupiny na úkor obhajcov titulu Španielov nemusí byť pre futbalistov Čile posledným prenikavým úspechom na majstrovstvách sveta v Brazílii.

slovakia

left justify in out

Vražedné tempo zverencov trénera Jorgeho Sampaoliho, ktorí si okrem úradujúcich šampiónov (2:0) poradili aj s Austrálčanmi (3:1), už získava ochrannú známku. "Či je to Austrália alebo Španielsko, neutíchajúci rytmus čilskej hry sa nemení," pripomína špecializovaný web Goal.com. "Potrebujeme čiperných hráčov so schopnosťou rýchlo prelomiť súperovu obranu. Nič nás neprinúti meniť intenzitu. Ak by sme hrali ináč, stratili by sme vlastnú identitu," upozorňoval ešte pred týždňom 54-ročný argentínsky kouč.

 

"V Alexisovi majú Čiľania útočníka, ktorý sa môže rovnať Ivanovi Zamoranovi s Marcelom Salasom či prevýšiť tieto legendy," napísal Goal.com. Slávne duo "Za-Sa", ktoré v reprezentácii nastrieľalo dohromady 71 gólov, na svetovom šampionáte vo Francúzsku 1998 dotiahlo Juhoameričanov do osemfinále, hoci v základnej skupine ani raz nevyhrali (0 - 3 - 0). V šestnástke najlepších ich domov odprevadila Brazília (1:4). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies