Brazília sa bude musieť zaobísť bez svojej veľkej hviezdy

NETKY.SK • 25 Október 2019, 19:32 • 2 min
Brazília sa bude musieť zaobísť bez svojej veľkej hviezdy

KOLÍN - Útočník Neymar vynechá najbližšie zápasy brazílskej futbalovej reprezentácie. Hráč francúzskeho Paríž St. Germain nefiguruje v nominácii trénera Titeho proti Argentíne (15. november) a Kórejskej republike (19. november).

slovakia

left justify in out

"Dvadsaťsedemročný Neymar si poranil ľavé stehno 13. októbra v stretnutí s Nigériou a podľa jeho francúzskeho zamestnávateľa musí oddychovať štyri týždne," informuje agentúra SID.

 

 

V aktuálnej sezóne je v parížskom PSG spolu s Angelom Di Mariom považovaný za ťahúňov mužstva. Pri absencii zranených Mbappého a Cavaniho sa mužstvu spod Eiffelovky nemohlo stať nič lepšie ako návrat stratenej formy týchto futbalistov. Navyše im v útoku vypomáha aj mauro Icardi, ktorý prišiel na hosťovanie z Interu Miláno. 

 

"Kanárikom" však bude Neymar pre zranenie chýbať minimlańe štyri týždne. 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🙌🏽🙏🏽

Príspevok, ktorý zdieľa 3n310ta 🇧🇷 👻 neymarjr (@neymarjr),

 

nominácia Brazílie:

brankári: Alisson (Liverpool), Ederson (Manchester City), Daniel Fuzato (AS Rím)

obrancovia: Danilo, Alex Sandro (obaja Juventus), Felipe, Renan Lodi (obaja Atletico Madrid), Marquinhos, Thiago Silva (obaja Paríž Saint-Germain), Emerson (Betis Sevilla), Eder Militao (Real Madrid)

stredopoliari: Arthur (Barcelona), Casemiro (Real Madrid), Fabinho (Liverpool), Lucas Paqueta (AC Miláno), Douglas Luiz (Aston Villa), Philippe Coutinho (Bayern Mníchov)

útočníci: David Neres (Ajax), Roberto Firmino (Liverpool), Gabriel Jesus (Manchester City), Richarlison (Everton), Rodrygo (Real Madrid), Willian (Chelsea)

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies