Študent bol vystresovaný zo skúšok, rozdal si to s ovcou!

NETKY.SK • 19 November 2014, 12:00 • 2 min
Študent bol vystresovaný zo skúšok, rozdal si to s ovcou!

FRESNO – Podľa policajnej správy, študent univerzity v kalifornskom meste Fresno bol prichytený pri sexuálnom styku s ovcou. Podľa polície to študent robil, aby odbúral stres zo skúšok.

slovakia

left justify in out

Polícia prišla na miesto činu po tom, ako mladá žena telefonovala, že počuje z ovčích stajní divné zvuky. Univerzita v meste Fresno má asi sto oviec, ktoré chová kvôli vlne a poľnohospodárskym klubom.

 

Policajní dôstojníci našli 23-ročného piataka z fakulty informačných technológií nad ovcou a nohavice mal pri členkoch. Najskôr polícii povedal, že s ovcami iba zápasil.

 

Študent neskôr priznal, že bol natoľko vystresovaný z polročných testov, že musel niekomu ublížiť, a tak si vybral bezbrannú ovečku. Keď sa ho policajti opýtali, prečo má dolu nohavice, mladík sa priznal, že so zvieraťom mal sex.

 

Povedal, že zviera napadol po prvýkrát a dodal, že predtým vypil veľa alkoholu. Potom sa opýtal policajtov: „Vylúčite ma zo školy?“ Policajti ho obvinili z týrania zvierat a vzali ho do väzby.

 

Príbeh sa ihneď rozšíril po škole a študenti dokonca zriadili aj Twitterové konto napadnutej ovce.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies