Striedajúci Mbappe rozhodol o triumfe PSG v Marseille a neskromne vyhlásil: Som rozdielovýhráč

NETKY.SK • 29 Október 2018, 13:48 • 2 min
Striedajúci Mbappe rozhodol o triumfe PSG v Marseille a neskromne vyhlásil: Som rozdielovýhráč

Marseille - Futbalisti Paríža St. Germain majú na konte 11 ligových výhier z 11 duelov, čo je rekord najvyššej francúzskej súťaže. Súčasne vyrovnali rekordný zápis Tottenhamu Hotspur zo sezóny 1960/1961 s takýmto počtom triumfov v sérii v piatich elitných ligových súťažiach na kontinente.

slovakia

left justify in out

Zverenci trénera Thomasa Tuchela v nedeľu zvíťazili v šlágri kola na ihrisku Olympique Marseille 2:0, keď sa v 65. minúte presadil po troch minútach pobytu na hracej ploche Kylian Mbappe a v nadstavenom čase spečatil triumf hostí Julian Draxler. Slovenský reprezentačný obranca Tomáš Hubočan z domácej lavičky náhradníkov do stretnutia nezasiahol.

 

"Veľké mužstvá potrebujú rozdielových hráčov. Myslím si, že môžem plniť túto úlohu. Marseille je doma veľmi silné, v určitých fázach nám robili problémy. Hrali dobre, ale my sme vždy našli odpoveď," citovala rýchlonohého krídelníka agentúra AP. Mbappe je s desiatimi gólmi najlepší ligový strelec, pričom nastúpil iba v siedmich zápasoch.

 

Devätnásťročný majster sveta 2018 a Adrien Rabiot nehrali od začiatku pre disciplinárny trest, keďže prišli neskoro na predzápasovú tímovú poradu. "Museli sme pristúpiť k tomuto kroku. Pre mňa osobne to nebol najlepší deň, bolo to ťažké," uviedol Tuchel.

 

Parížania majú na čele tabuľky osembodový náskok pred OSC Lille. Marseille je na piatom mieste, na PSG stráca už 14 bodov.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies