Strelec Hamšík prekonal Cavaniho: Som hrdý na mojich 105 gólov

NETKY.SK • 11 December 2016, 19:49 • 2 min
Strelec Hamšík prekonal Cavaniho: Som hrdý na mojich 105 gólov

CAGLIARI - Slovenský kapitán talianskeho futbalového klubu SSC Neapol Marek Hamšík sa v nedeľu osamostatnil na 3. mieste historického poradia najlepších strelcov "Partenopei".

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdeväťročný Banskobystričan prispel jedným zásahom k triumfu SSC v Cagliari (5:0), okrem gólu si pripísal aj tri asistencie.


Hamšíkov nedeľňajší zásah bol 105. v súťažných dueloch v drese Neapola. Predstihol Edinsona Cavaniho a stíha najlepších kanonierov v dejinách neapolského klubu, ktorými sú legendárny Argentínčan Diego Maradona (115 gólov) a Attila Sallustro (108).


"Som hrdý na mojich 105 gólov a taktiež na tento Neapol. Teším sa z tohto úspechu. Zároveň som spokojný s tým, ako sa darí nášmu mužstvu. V ostatných dvoch rokoch predvádzame veľký futbal a myslím si, že si zaslúžime náležité uznanie," vyhlásil Hamšík pre oficiálnu stránku neapolského klubu.


"V nedávnych zápasoch sme dosahovali pomerne dobré výsledky, ale nedávali sme až toľko gólov. Teraz sú tu presné zásahy aj solídne rezultáty. Mám radosť, že sme nadviazali na utorňajšie víťazstvo v Lisabone v rámci Ligy majstrov. Dodalo nám to množstvo sebavedomia. Som hrdý na to, že môžem byť súčasťou tohto tímu. Dlhé mesiace počúvame, že nám škrípe hra v strede útoku, ale opak je pravdou. V skutočnosti máme v ofenzíve veľmi kvalitných hráčov a verím, že postupnými krokmi pôjdeme vyššie a vyššie," doplnil Marek Hamšík.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies