Stratil sa huslista z Drišľaku: Pátra po ňom 30 policajtov!

NETKY.SK • 23 Máj 2013, 14:20 • 2 min
Stratil sa huslista z Drišľaku: Pátra po ňom 30 policajtov!

VRANOV NAD TOPĽOU – Takmer 30 policajtov na ôsmich vozidlách a tromi služobnými psami momentálne pátra po nezvestnom Ľubomírovi Gálisovi z Vranova nad Topľou, ktorí pôsobí ako huslista v skupine Drišľak.

slovakia

left justify in out

Ten v stredu (22. 5.) v čase okolo 10. hodiny odišiel z rodinného domu vo Vranove nad Topľou na nezistené miesto a doposiaľ nedal o sebe vedieť, ani sa nekontaktoval so svojou rodinou.

"Nezvestnosť oznámila manželka 44-ročného muža. Príslušníci po ňom pátrajú vo Vranove nad Topľou v smere na obec Majerovce, v častiach Dubník, Vinice, Rodinná oblasť, na sídlisku 1. mája," objasnila krajská policajná hovorkyňa z Prešova Jana Migaľová.

Nezvestný muž je 183 centimetrov vysoký, štíhlej postavy, má zelené oči a krátke tmavohnedé vlasy s plešinou vpredu. Naposledy mal na sebe oblečené trenky tmavej farby, červeno-čiernu mikinu, nemal na sebe topánky a ani žiadne iné veci. "Akékoľvek poznatky k nezvestnému Ľubomírovi Gálisovi môžu občania oznámiť na oddelení pátrania Okresného riaditeľstva Policajného zboru vo Vranove nad Topľou, na telefónnom čísle 0961 86 3371, resp. na linke 158," doplnila hovorkyňa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies