Stoch sa verejne ospravedlnil za jazdu pod vplyvom alkoholu

NETKY.SK • 10 August 2011, 10:44 • 2 min
Stoch sa verejne ospravedlnil za jazdu pod vplyvom alkoholu

Stoch sa verejne ospravedlnil za jazdu pod vplyvom alkoholu

slovakia

left justify in out

img

Slovenský futbalový reprezentant Miroslav Stoch sa verejne ospravedlnil za svoje konanie, keď ho v nedeľu v skorých ranných hodinách prichytila polícia počas jazdy pod vplyvom alkoholu.
      "Veľmi ma mrzí, čo sa stalo. Nikdy predtým som si nesadol za volant po tom, ak som si predtým niečo dal, teraz sa tak stalo a samozrejme, že ponesiem za to následky. Chcel by som sa ospravedlniť mojim fanúšikom, aj všetkým ľuďom, ktorých moje konanie sklamalo. Nedá sa to už zobrať späť, stalo sa, čo sa stalo, ale bol by som veľmi rád, aby ľudia prijali moje ospravedlnenie, uverili mi, že po takejto facke už nikdy podobnú chybu nezopakujem," cituje denník Šport slová hráča Fenerbahce Istanbul.
      Za jeho konanie ho ihneď na ďalší deň po incidente potrestal aj reprezentačný kormidelník Vladimír Weiss, ktorý futbalistu vylúčil z kádra, pripravujúceho sa na stredajší prípravný duel v Rakúsku. "Veľmi ma mrzí, že som prišiel v tejto chvíli o možnosť reprezentovať, samozrejme, rešpektujem rozhodnutie trénera Weissa a aj jemu a celému kolektívu národného mužstva sa ospravedlňujem. Dúfam, že mojimi výkonmi na ihrisku opäť oslovím trénera a on bude mať dôvod ma znova povolať do reprezentácie," dodal Stoch.
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies