Zápas McGregora s Poirierom sa neuskutoční. Nahnevaný Ír ho zrušil po hádke na sociálnej sieti!

NETKY.SK • 13 Apríl 2021, 14:37 • 2 min
Zápas McGregora s Poirierom sa neuskutoční. Nahnevaný Ír ho zrušil po hádke na sociálnej sieti!

Svet zmiešaných bojových umení sa tešil na tretí zápas Conora McGregora a Dustina Poiriera, ktorý mal dať definitívnu odpoveď na otázku, kto z nich je lepším bojovníkom. Zdá sa, že ho však napokon neuvidíme.

slovakia

left justify in out

Obaja si totiž skočili do vlasov na sociálnej sieti Twitter. Hádka začala vo chvíli, keď Poirier prezradil, že mu McGregor nevyplatil sľúbené peniaze na charitu, ktorú vedie s manželkou. K sľubu údajne malo dôjsť pred ich januárovým súbojom na podujatí UFC 257, v ktorom triumfoval Poirier. „Prisľúbil si dar pre moju nadáciu a ty a tvoj tím od januárového zápasu neodpovedáte,“ napísal.

 

 

„Čoskoro sa stretneme. Už 10. júla dostaneš zaplatené v plnej výške. Nehovor, že ti niečo dlhujem, pretože malo ísť o dar. Čakali sme na upresnenie, ako plánujete využiť peniaze, nič sme sa ale nedozvedeli. Takto to robím pri všetkých daroch, chcem vedieť, na čo sa peniaze použijú, bodka,“ odpovedal McGregor a zdalo sa, že ide o klasické predzápasové podpichovanie.

 

 

„Vy ste ponúkli dar, my sme ho prijali. Tvoj tím neodpovedal na naše správy o tom, akým spôsobom budú peniaze využité. Platí však, že 10. júla prehráš,“ zareagoval Poirier a začali sa diať veci.

 

„Ty incestný vidlák. Prečo mrkáš ušami? Ty zas*aný mozgovo mŕtvy vidlák. Pol milióna bez plánu? Drž sa, hlupák. Musíš byť vo svete peňazí nový. Mimochodom, zápas sa ruší. Desiateho budem bojovať s niekým iným. Veľa šťastia so starou zmluvou, cucák,“ vypenil McGregor.

 

 

Hádku okamžite využili iní bojovníci, ktorí vycítili šancu. O Conora má záujem napríklad Michael Chandler, ktorý bude v máji zápasiť proti Charlesovi Oliveirovi o titul v ľahkej váhe. Ak by sa stal šampiónom, mohol by McGregor získať titulový zápas pomerne ľahkým spôsobom. Treba však dodať, že sa momentálne špekuluje, do akej miery je tento spor skutočný. Časť verejnosti si myslí, že ide o vopred pripravené divadielko, ktoré má za úlohu zápas ešte viac vygradovať. Múdrejší budeme o pár týždňov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Róbert Krupár
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies