Stoch chce rozšíriť zbierku trofejí o Grécky pohár: Urobíme maximum

NETKY.SK • 25 Apríl 2014, 11:44 • 2 min
Stoch chce rozšíriť zbierku trofejí o Grécky pohár: Urobíme maximum

ATÉNY - Slovenský futbalový reprezentant Miroslav Stoch sa môže v sobotu tešiť zo zisku ďalšej cennej trofeje. Jeho PAOK Solún nastúpi vo finále Gréckeho pohára proti Panathinaikosu Atény, a ak zvíťazí, získa prvý pohárový triumf, na ktorý čaká už 11 rokov.

slovakia

left justify in out

"Solún je futbalové mesto, všade to žije a fanúšikovia nám prízvukujú, aby sme po dlhšej dobe vyhrali nejakú trofej. Uvedomujeme si, že sme k tomu blízko, a aj keď sa hovorí, že posledný krok býva najťažší, my pre úspech urobíme maximum," povedal Stoch pre svoju webovú stránku.
      

Slovenský stredopoliar očakáva veľmi náročný súboj. "Panathinaikos ukázal, že je veľmi silný, hrá vo forme, takže bude to náročný boj. Nám síce chýbajú traja hráči základnej zostavy, no aj tak to bude zápas o všetko, všetci budeme makať na doraz," povedal 24-ročný hráč, ktorý v Anglicku získal FA Cup s Chelsea Londýn, v Holandsku titul s Twente Enschede, v Turecku tiež majstrovský titul, resp. dvakrát triumf v ligovom pohári s Fenerbahce. "Je pravda, že každý rok, odkedy som nastúpil do seniorského futbalu, som niečo vyhral. Pre mňa osobne je to motivácia navyše, aby som sériu natiahol a získal do zbierky ďalší primát. Futbal je však v prvom rade o kolektívnych úspechoch a so spoluhráčmi urobíme všetko pre to, aby sme pre PAOK získali vytúženú trofej," zakončil.
      

Na Olympijskom štadióne v Aténach sa chystajú aj veľké bezpečnostné manévre, keďže semifinále PAOK - Olympiakos Pireus poznačili výtržnosti. V nasadení má byť najmenej 4000 policajtov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies