Steven Tyler vydá v júli prvý sólový album

NETKY.SK • 9 Jún 2016, 13:05 • 2 min
Steven Tyler vydá v júli prvý sólový album

BRATISLAVA - Americký spevák a frontman kapely Aerosmith Steven Tyler vydá svoj prvý sólový album s titulom We’re All Somebody From Somewhere 15. júla.

slovakia

left justify in out

Na nahrávke spolupracoval s producentmi ako Dann Huff, Marti Frederiksen či country hudobníkom a skladateľom Jarenom Johnstonom. "Verím, že keď si ten album vypočujete, tak budete so mnou súhlasiť, že spadol z neba. Ja s tým nič nemám, to Nashville. To mesto je v niečom čarovné," skonštatoval 68-ročný rodák z newyorského Manhattanu. Steven Tyler sa tiež vyjadril, že jeho nový album bude autentický, s minimom vokálov a dôrazom na melódiu. "Som blázon do country hudby, vďakabohu, že sa ešte hrá. Všetky piesne sa budú ponášať na skladbu Only Heaven. Budete prekvapení," prezradil.


Hudobnú novinku spevák predstaví aj na turné Out on a Limb, ktoré sa začne už 2. júla. Vystúpi v devätnástich mestách na americkom kontinente. Oproti koncertom skupiny Aerosmith však bude jeho sólové turné menšie. "Naposledy som na takto malých koncertoch vystupoval v rokoch 1981-1983," zaspomínal si hudobník. "Takéto koncerty sú osobnejšie a plné života. Môžem byť k ľudom bližšie a môžem sa s nimi rozprávať," dodal.


Steven Tyler, vlastným menom Steven Victor Tallarico, pôsobí v spomínanej kapele Aerosmith od jej založenia v roku 1970. Skupina debutovala o tri roky neskôr eponymnou štúdiovkou, pričom v súčasnosti má na konte pätnásť albumov.

 

Tým zatiaľ posledným je Music From Another Dimension! (2012). K ich najznámejším skladbám patria napríklad Dream On, Angel, Love In An Elevator, Cryin', Crazy, Janie's Got A Gun, Jaded, Livin' On The Edge, Pink či I Don't Want To Miss A Thing zo snímky Armageddon (1998).

 

Štvornásobných držiteľov Grammy uviedli v roku 2001 do Rock'n'rollovej siene slávy, pričom Tyler spolu s Joeom Perrym získali v roku 2013 ASCAP Founders Award a uviedli ich do Skladateľskej siene slávy.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies