Steven Seagal na Kryme: Som Rus!

NETKY.SK • 10 August 2014, 23:53 • 2 min
Steven Seagal na Kryme: Som Rus!

MOSKVA - Hollywoodska hviezda akčných filmov Steven Seagal opäť vyjadril svoju náklonnosť Moskve, keď na boxerskej a motorkovej šou v krymskom prístavnom meste Sevastopol počas víkendu vyhlásil, že je Rusom. Oznámila to dnes agentúra DPA s odvolaním sa na ruskú štátnu televíziu.

slovakia

left justify in out

Seagal po tom, ako na pódiu zaspieval bluesovú pieseň, uviedol, že jeho starí rodičia pochádzali z Vladivostoku a Petrohradu. "Som Rus," dodal na dôvažok herec. Seagal dostal do daru robustnú sochu bradatého ruského bojovníka. Odovzdal mu ju Alexander Saldostanov, motorkár a osobný priateľ Vladimira Putina.

 

Saldostanov, ktorý má prezývku "chirurg", horlivo podporuje marcovú anexiu ukrajinského polostrova Krym Ruskom. Na víkendovom podujatí bolo možné vidieť divákov mávajúcich zástavami samozvanej separatistickej Doneckej ľudovej republiky.

 

Seagal sa v minulosti stretol aj so samotným Putinom a inými vysoko postavenými ruskými predstaviteľmi. Vlani tamojšie médiá informovali, že sa herec stane lobistom pre ruskú zbrojársku firmu Kalašnikov. Túto spoločnosť však v júli zaradili USA na sankčný zoznam pre jej úlohu v podnecovaní nepokojov na Ukrajine.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies