Stávkovú kanceláriu v Bratislave prepadol neznámy páchateľ

NETKY.SK • 18 Júl 2015, 16:04 • 2 min
Stávkovú kanceláriu v Bratislave prepadol neznámy páchateľ

BRATISLAVA - Stávkovú kanceláriu v obchodnom centre na Metodovej ulici v Bratislave dnes prepadol neznámy páchateľ, polícia po ňom pátra.

slovakia

left justify in out

Ako agentúru SITA informovala bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová, muž stávkovú kanceláriu prepadol dnes približne o 09:00. Pod hrozbou zbrane si odtiaľ odniesol takmer 3 000 eur v žltej taške. Potom páchateľ ušiel na neznáme miesto.

 

V stávkovej kancelárii sa v tom čase nachádzala len jedna zamestnankyňa, pri lúpeži sa nikto nezranil. Polícia teraz pátra po približne 30-ročnom mužovi. V čase lúpeže mal na sebe károvanú košeľu, šedú bundu s kapucňou a oči si prekrýval slnečnými okuliarmi. Ozbrojený bol krátkou guľovou zbraňou. Akékoľvek informácie o páchateľovi môžu ľudia oznámiť na bezplatnej policajnej linke 158 alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies