Šťastný Beckham potešil pri francúzskej premiére priaznivcov PSG

NETKY.SK • 25 Február 2013, 12:43 • 2 min
Šťastný Beckham potešil pri francúzskej premiére priaznivcov PSG

Šťastný Beckham potešil pri francúzskej premiére priaznivcov PSG - Futbal Bývalý kapitán anglickej futbalovej reprezentácie David Beckham má po nedeli za sebou úspešnú francúzsku premiéru v drese lídra PSG. Skúsený stredopoliar nastúpil na zápas Ligue 1 p

slovakia

left justify in out

img

Bývalý kapitán anglickej futbalovej reprezentácie David Beckham má po nedeli za sebou úspešnú francúzsku premiéru v drese lídra PSG. Skúsený stredopoliar nastúpil na zápas Ligue 1 proti Olympique Marseille v 75. minúte a napokon sa tešil z víťazstva 2:0.

Tridsaťsedemročný Beckham si užíval sľubný debut a diváci aplaudovali, keď sa postavil z lavičky v Parku princov, aby absolvoval svoju premiéru. Svojim výkonom potešil aj trénera Carla Ancelottiho. "Priniesol na ihrisko svoje schopnosti pri pasoch a rozohrávke. Hral dnes večer síce len 20 minút, ale ukázal niekoľko dobrých vecí. Ešte bude pre mužstvo veľmi, veľmi dôležitý," cituje agentúra Reuters trénera Ancelottiho, ktorý Beckhama koučoval aj počas hosťovania v roku 2009 v milánskom AC.

Beckham, ktorý prestúpil do PSG v posledný deň zimného transferového okna, bol s debutom tiež spokojný. Ešte nadšenejší však bol zo samotného prijatia na štadióne v Parku princov. "Samozrejme, som veľmi šťastný. Veľmi šťastný, lebo som súčasťou víťazného tímu. Navyše to bol veľmi dôležitý duel,"skonštatoval Beckham: "Bol to pre mňa osobne zvláštny večer, ale pre mužstvo to bol tiež skvelý večer."

Radosť z nového a súčasne skúseného spoluhráča neskrýval ani francúzsky reprezentačný stredopoliar Blaise Matuidi, pre ktorého bol Beckham detským hrdinom. "Je to čisté šťastie. Keď som bol malý, bol som jedným z jeho fanúšikov," vysvetlil 25-ročný Matuidi: "Sme veľmi spokojní, že hrá práve v našom mužstve."

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies