Stará pani strávila silvestrovskú noc zamknutá v supermarkete

NETKY.SK • 3 Január 2013, 08:30 • 2 min
Stará pani strávila silvestrovskú noc zamknutá v supermarkete

Stará pani strávila silvestrovskú noc zamknutá v supermarkete - Zaujímavosti Dôchodkyňa v severofrancúzskom meste Roubaix privítala príchod Nového roka netradične, sama a zamknutá cez noc v miestnom supermarkete. Sedemdesiattriročnej žene sa urobilo pri n

slovakia

left justify in out

img

Dôchodkyňa v severofrancúzskom meste Roubaix privítala príchod Nového roka netradične, sama a zamknutá cez noc v miestnom supermarkete.

Sedemdesiattriročnej žene sa urobilo pri nakupovaní v obchode nevoľno a išla na toaletu. Keď z nej vyšla, obchod bol prázdny a zamknutý, napísala dnes BBC.

Podľa francúzskych médií žena opakovane spúšťala alarm a strávila noc prechádzajúc sa medzi regálmi, nedovolila si však nič z ponúkaných sviatočných lahôdok skonzumovať. Jeden z predavačov ju objavil v predajni vyčerpanú v utorok ráno.

Novinám La Voix du Nord žena povedala, že sa pokúšala zaspať v kancelárii vedúceho predajne, ale neúspešne.

Mesto Roubaix leží pri Lille, neďaleko hraníc s Belgickom.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies