Štadión DAC pokrstí majster z Trenčína

NETKY.SK • 10 November 2016, 13:24 • 2 min
Štadión DAC pokrstí majster z Trenčína

BRATISLAVA - Prvým zápasom na novom futbalovom štadióne v Dunajskej Strede bude v sobotu 19. novembra o 17.00 h duel 16. kola Fortuna ligy, v ktorom FC DAC 1904 privíta majstra AS Trenčín. Podľa pôvodného vyžrebovania súťaže sa toto stretnutie malo hrať v Trenčíne, no úradujúci šampión pre rekonštrukciu svojho ihriska požiadal o výmenu poradia domácich zápasov.

slovakia

left justify in out

"Zástupcovia DAC so zmenou súhlasili a prezídium Únie ligových klubov v stredu túto žiadosť schválilo. Stavebné práce v Dunajskej Strede pokročili natoľko, že DAC bude môcť tento zápas odohrať už na svojom štadióne, a nie v Senci, kde mal dosiaľ prechodný domov. Teší nás, že takýto atraktívny duel sa nepochybne uskutoční pred skvelou kulisou a budú si ho môcť vychutnať diváci nielen na novom štadióne, ale aj pred televíznymi obrazovkami prostredníctvom priameho prenosu na Dvojke," povedal pre web ÚLK jej výkonný riaditeľ Michal Mertinyák.

 

Prezídium riadiacej organizácie Fortuna ligy zároveň schválilo aj výber priamych prenosov zo zápasov 19. kola, ktorým sa uzavrie jesenná časť aktuálnej sezóny. V sobotu 10. decembra o 17.00 h prinesie Dvojka súboj Spartaka Myjava so Slovanom Bratislava. Pred kamerami Dajto sa v nedeľu 11. decembra od 15.20 h predstavia MŠK Žilina a Zemplín Michalovce. V ten istý deň o 17.30 h odvysiela televízia 213 posledné stretnutie Fortuna ligy v tomto kalendárnom roku Spartak Trnava – AS Trenčín.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies