Srdcervúce VIDEO: Pes prišiel dať posledné zbohom svojmu majiteľovi

NETKY.SK • 9 December 2016, 10:55 • 2 min
Srdcervúce VIDEO: Pes prišiel dať posledné zbohom svojmu majiteľovi

LOS ANGELES – Tento moment vás určite chytí za srdce. Pes prišiel dať posledné zbohom svojmu majiteľovi na smrteľnej posteli.

slovakia

left justify in out

Minulý mesiac si Ryan Jessen myslel, že má iba migrénu, avšak v nemocnici zistili, že má krvnú zrazeninu v mozgu, z ktorej sa nezotavil.

 

Jeho najbližší prišli do jeho nemocničnej izby, aby mu dali 30.novembra posledné zbohom. Personál nemocnice dovolil, aby mohol prísť aj jeho milovaný pes.

 

Tento srdcervúci moment sa podarilo zachytiť na video a Ryanova rodina ho zverejnila na Facebooku, kde ho ľudia zdieľali už viac ako 80-tisíckrát.

 

 

 

„Nemocnica spravila tú najkrajšiu vec, keď nám dovolila priniesť bratovho psa, aby mu dal posledné zbohom. Chceli sme, aby vedela, prečo jej pán neprišiel domov,“ napísala Ryanova sestra Michelle na facebooku a dodala: „Ak ste poznali môjho brata viete, že miloval svojho psa.“



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies