SR '20' zdolala Estónsko 2:0 na turnaji Challenge Trophy

NETKY.SK • 28 Máj 2014, 07:28 • 2 min
SR '20' zdolala Estónsko 2:0 na turnaji Challenge Trophy

RAKVERE - Futbalisti slovenskej reprezentácie do 20 rokov zvíťazili v utorkovom prípravnom stretnutí v Rakvere nad domácim výberom Estónska do 23 rokov 2:0 (2:0).

slovakia

left justify in out

Góly mladých Slovákov padli v úvodnej štyridsaťpäťminútovke a obidva strelil útočník MFK Ružomberok Adam Zreľák, prvý z pokutového kopu. Informáciu prinieslo oficiálne konto Slovenského futbalového zväzu (SFZ) na Facebooku. 

Utorkové stretnutie bolo súčasťou dlhodobého turnaja Challenge Trophy, v rámci ktorého sa zverencom trénera Ivana Galáda proti vekovo starším protivníkom darí: začiatkom marca remizovali s Tureckom "23" na jeho pôde 4:4 a v sobotu 24. mája zdolali v Poprade výber Anglicka do 23 rokov 1:0. 

Prípravný zápas - utorok: 
Estónsko "23" - Slovensko "20" 0:2 (0:2) - hralo sa v estónskom meste Rakvere 
Góly: 35. a 40. Zreľák (prvý z pok. kopu) 
Základná zostava SR "20": P. Le Giang - Habánek, Škriniar, M. Pintér, R. Mazáň - Lobotka, Bero - J. Mihalík, A. Rusnák, Šmehyl - Zreľák 

Hlasy (zdroj: Facebook SFZ): 
Ivan Galád (tréner SR "20"): "V prvom polčase hrali chlapci krásny futbal, strelili dva nádherné góly. Po zmene strán organizovanou hrou a futbalovými schopnosťami udržali výsledok. Veľmi sa teším, že z deviatich možných bodov sme získali sedem a pravdepodobne tým vyhrali skupinu. Tešíme sa na ďalšie boje." 

Adam Zreľák (útočník SR "20" a strelec oboch gólov): "Dnešný zápas bol veľmi kvalitný. V prvom polčase sme súpera skoro vo všetkom prevýšili, dali sme dva góly. Po zmene strán sme už výsledok ubránili, takže sme veľmi spokojní. Vyhrali sme a myslím si, že zaslúžene." 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies