Sprejer dostal zaslúžený trest: Priviazali ho k električke, ktorú znehodnotil

NETKY.SK • 7 September 2017, 12:12 • 2 min
Sprejer dostal zaslúžený trest: Priviazali ho k električke, ktorú znehodnotil

Varšavskí zamestnanci dopravnej spoločnosti sa so sprejerom, ktorý poškodil ich električku vysporiadali svojsky.

slovakia

left justify in out

S množstvom nie vždy veľmi vydarených nápisov sprejom na stenách sa najmä vo väčších mestách stretávame takmer na každom kroku. Sprejeri znehodnocujú verejný i súkromný majetok. Často tak dochádza aj k vyšším finančným ujmám, ktoré si vlastník obvykle musí hradiť sám, pretože vypátrať páchateľa je v takýchto prípadoch takmer nemožné. Ale čo ak by bol prichytený pri čine?

 

Svedkami podobného incidentu sa stali aj zamestnanci električkového depa v poľskej Varšave. Dvaja mladíci o tretej ráno vnikli do areálu, kde sa im podarilo nápismi znehodnotiť jednu električkovú súpravu. Mechanici vzali spravodlivosť do vlastných rúk a jedného z vandalov pripútali k podvozku vozidla reťazou. Do príchodu polície mal za úlohu svoje „dielo“ umývať.

 

„Došlo k bitke, behom ktorej zamestnanec depa utrpel poranenia hlavy. Jeden z vandalov utiekol, ale druhého chytili, pripútali reťazou k podvozku električky a nariadili mu zmyť kresbu,“ opísal situáciu svedok.

 

Túto výpoveď následne potvrdila aj privolaná policajná hliadka. Poranený mechanik sa rozhodol, že na výtržníka nepodá žalobu a odmietol aj lekársku pomoc. Polícia sa však viac zaoberala samotnými „záškodníkmi“ než bitkou, ktorá bola odozvou na ich čin.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies