Spoločnosť, ktorej má STV zaplatiť 3 milióny, napísala Nižňanskému otvorený list

NETKY.SK • 8 Október 2010, 11:58 • 2 min
Spoločnosť, ktorej má STV zaplatiť 3 milióny, napísala Nižňanskému otvorený list

Spoločnosť, ktorej má STV zaplatiť 3 milióny, napísala Nižňanskému otvorený list

slovakia

left justify in out

img

Spoločnosť Omega Plus, ktorá žalovala a vyhrala súdny spor so Slovenskou televíziou (STV) pre vypovedanie zmluvy relácie Predpoveď počasia, je pripravená rokovať s STV, aby pre ňu nebol rozsudok likvidačný. Trvá však na jeho plnom rešpektovaní. STV má zaplatiť tri milióny eur.
      "Chceme veriť, že po podrobnom oboznámení sa so všetkými faktami pristúpite zodpovedne k splneniu záväzku," zdôraznil konateľ spoločnosti Jozef Biro. Spoločnosť odmieta, že by svojím konaním špekulovala, podľa Bira, naopak, pochybnosti vyvoláva postup STV.
      V otvorenom liste, ktorý dnes poskytol TASR, sa ohradil voči vystúpeniu (4.10.) šéfa STV Štefana Nižňanského. Ten vyhlásil, že spoločnosť ponúkala klientom vo vysielaní svoj priestor a denne tak zarábala 37.000 korún. "Naša spoločnosť si záväzky plnila riadne a včas, bez jedinej námietky zo strany STV alebo Rady pre rozhlasové a televízne vysielanie, s veľmi pozitívnymi diváckymi reakciami," reagoval Biro.
      Šéf STV pri svojom vystúpení v rámci hlavnej spravodajskej relácie tiež povedal, že STV bude v tejto záležitosti bojovať ďalej. "V tejto kauze sme ešte nezložili zbrane," avizoval. Zároveň uviedol, že spor televíziu nezrazí na kolená.
      Biro mu odkázal, že neskladanie zbraní je pochopiteľné, ale v súvislosti s právoplatným rozhodnutím súdu to môže znamenať len "zbytočné zvyšovanie dlhu STV". Spoločnosť všetky informácie a dokumenty o kauze zverejnila na www.omegaplus.sk.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies