Spoločnosti TUMI a McLaren spolupracujú na oslave šiestich desaťročí automobilky McLaren

NETKY.SK • 13 Apríl 2023, 11:50 • 2 min
Spoločnosti TUMI a McLaren spolupracujú na oslave šiestich desaťročí automobilky McLaren

NEW YORK - TUMI a McLaren spolupracujú na oslave šiestich desaťročí automobilky McLaren uvedením kolekcie k 60. výročiu s Landom Norrisom. Každý kus v limitovanej edícii kolekcie pripomína históriu renomovaného výrobcu elitných motoristických športových a luxusných supervozidiel prostredníctvom dizajnových prvkov inšpirovaných cestnými a pretekárskymi autami.

slovakia

left justify in out

Medzinárodná značka pre cestovanie a životný štýl TUMI dnes uviedla na trh svoju limitovanú edíciu kolekcie TUMI | McLaren 60th Anniversary Collection, aby oslávila šesť desaťročí od založenia elitného tímu motoristických športov a výrobcu luxusných supervozidiel McLaren.

 

Kolekcia bola predstavená v poslednej časti kampane značky Spring 2023 s názvom „Unpack Tomorrow", v ktorej sa predstavil opätovný člen posádky TUMI a jazdec formuly 1 za McLaren Lando Norris. „Keďže obe značky majú korene vo vytváraní špičkových, výkonných luxusných produktov so skutočným pochopením toho, ako sa technológie a funkčnosť zhodujú, synergie medzi TUMI a McLaren sú nepopierateľné," povedal kreatívny riaditeľ TUMI Victor Sanz. „Sme nadšení, že sme na tejto kolekcii spolupracovali so spoločnosťou McLaren, využili jej slávnu farbu papáje a skombinovali moderné, ľahké materiály na vytvorenie batožiny, tašiek a doplnkov, ktoré oslavujú jej 60. výročie." Jednotlivé komponenty z tejto kolekcie si môžete pozrieť v galérii.

 

Pamätná spolupráca spoločností TUMI a McLaren bude pokračovať v hladkej integrácii módy, životného štýlu a technológie s jej najnovšími sezónnymi kúskami prostredníctvom kombinácie špičkových technológií, inovácií a dokonalosti dizajnu. Kolekcia bola navrhnutá tak, aby vyhovovala potrebám priekopníkov, cestovateľov a dobrodruhov na cestách, ponúka množstvo štýlov z limitovanej edície v charakteristickej farbe papáje spoločnosti McLaren, vrátane batohu Velocity Backpack, rozšíriteľnej 4-kolieskovej príručnej batožiny Aero International a batohu Torque Sling, ako vidieť na obrázkoch Landovej kampane „Unpack Tomorrow". Nová kolekcia bola oficiálne uvedená dnes, 13. apríla, a teraz je k dispozícii na zakúpenie v obchodoch TUMI po celom svete a na lokalite TUMI.com. „Spolu so spoločnosťou TUMI sme chceli stavať na úspechu našich základných kolekcií a kolekcií z uhlíkových vlákien s úpravou kapsuly na mieru, aby sme oslávili šesťdesiat rokov spoločnosti McLaren," povedal Goran Ozbolt, hlavný dizajnér McLaren Automotive. „Táto edícia luxusných cestovných kúskov tiež oslavuje vášeň nášho zakladateľa Brucea McLarena – hľadieť do budúcnosti, posúvať hranice a spájať bezproblémovú funkčnosť s moderným dizajnovým jazykom – a odráža étos oboch spoločností." Landova časť kampane „Unpack Tomorrow", ktorá nasleduje po častiach kolegov členov posádky TUMI Richarlisona de Andrade a Reneé Rappa, ukazuje pretekársku superhviezdu v krátkom filmovom zostrihu z jeho ciest, kde predstavuje hybridné superauto McLaren Artura a spôsoby, akými využitie jeho tašky TUMI zodpovedá jeho vlastným. Video kampane jazdca Formuly 1 znovu predstavuje najpredávanejšie kúsky zo základnej kolekcie TUMI | McLaren, ktoré značka v tejto sezóne znovu uviedla na trh, čím podporuje oslavu špeciálneho výročia spoločnosti McLaren a pokračujúce partnerstvo medzi medzinárodnými značkami v oblasti cestovania, životného štýlu a luxusných vozidiel. Okrem uvedenia kolekcie k 60. výročiu bude spoločnosť TUMI posilňovať svoje partnerstvo so spoločnosťou McLaren prostredníctvom globálnej série obsahu na kľúčových pretekoch Grand Prix, vrátane taktík zapájania viacerých komunít, talentu influencerov a exkluzívnych cien.

 

img

britský jazdec Lando Norris s doplnkami kolekcie McLaren/TUMI

 

Od roku 1975 TUMI vytvára prvotriedne luxusné prvky pre obchodné, cestovateľské a výkonnostné aktivity, ktoré sú navrhnuté tak, aby vylepšovali, nekomplikovali a skrátili všetky aspekty aktívneho života. Spájajú bezchybnú funkčnosť s duchom vynaliezavosti a zaviazali sa podporovať cestovanie ako celoživotný partner pre cestovateľov a tvorcov, keď sa oddávajú svojim vášňam.

 

Čo sa týka spoločnosti McLaren, tú pred 60 rokmi založil rodený novozélandský pretekár, inžinier a vizionár Bruce McLaren pretekársky tím v Anglicku, ktorý zostáva jedným z najúspešnejších svetových mien v motoristickom športe. McLaren vyhral 20 majstrovstiev sveta Formuly 1, 183 veľkých cien Formuly 1, trikrát Indianapolis 500 a na prvý pokus 24 hodín Le Mans. V 60. rokoch 20. storočia predstavil sám Bruce vozidlo M6GT, vôbec prvé superauto McLaren, ktoré stelesňovalo jeho víziu vyrábať najlepšie pretekárske a cestné autá na svete. Skupina McLaren je globálnym lídrom v oblasti luxusného automobilového a elitného motoristického športu so zameraním na svoje na divízie Automotive supercar a Racing. Skupina, ktorú v roku 1963 založil pretekár, inžinier a podnikateľ Bruce McLaren, tvorí spoločnosť McLaren Automotive, ktorá ručne vyrába ľahké superautá. Má väčšinový podiel v McLaren Racing, ktorý súťaží v majstrovstvách sveta Formuly 1 a pretekoch INDYCAR v USA. Skupina má globálne sídlo v ikonickom technologickom centre McLaren v meste Woking v Surrey v Anglicku. McLaren, s povesťou inovácií a technologickej dokonalosti, je jednou z najväčších nezávislých spoločností v Spojenom kráľovstve.

 

img

legendárne superauto McLaren M6GT




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies