Spoločnosť Slovanet preberá zákazníkov ďalších operátorov

NETKY.SK • 13 December 2016, 15:53 • 2 min
Spoločnosť Slovanet preberá zákazníkov ďalších operátorov

BRATISLAVA - Spoločnosť Slovanet, a. s., dokončuje prevzatie poskytovania služieb a starostlivosti o zákazníkov dvoch lokálnych telekomunikačných operátorov. Ako informovala v utorok firma, prvým z nich je nitrianska spoločnosť NT COM, s. r. o., ktorá prevádzkovala telekomunikačné služby v obchodných centrách Galéria Mlyny v Nitre a Korzo v Prievidzi.

slovakia

left justify in out

Slovanet sa stal koncom minulého roka jej 100-percentným vlastníkom, následne uskutočnil rekonštrukciu a modernizáciu telekomunikačných sietí v oboch mestách a v poslednom období postupne aktivoval jej zákazníkom nové služby internetu a telefonovania z vlastného portfólia. Samotná spoločnosť NT COM zároveň zanikla a zlúčila so Slovanetom. Aktuálne operátor dokončuje prechod posledných zákazníkov na nové služby.


Firma odkúpila aj časť podniku L.J. SERVICE, s. r. o., súvisiacu s poskytovaním služieb internetu najmä na báze bezdrôtového a optického pripojenia vo viacerých obciach v okolí Popradu a káblovej televízie v obci Gánovce. Slovanet postupne prevzal a konsolidoval jej technológie a poskytovanie služieb pre viac ako 1 200 zákazníkov. Momentálne dokončuje prevzatie zákazníckej starostlivosti a finančnej agendy.


Slovanet patrí medzi najväčších poskytovateľov vysokorýchlostného internetu na Slovensku. Pre domácnosti ponúka internetové pripojenie, telefónne služby a digitálnu televíziu. Vo firemnom sektore poskytuje integrované komunikačné a hlasové služby, virtuálne privátne siete a bezpečnostné riešenia menším či stredným podnikom, ako aj veľkým slovenským organizáciám. V súčasnosti sa zameriava na budovanie vlastnej optickej infraštruktúry, hlavne prostredníctvom akvizícií lokálnych operátorov a rozširovaním ich sietí.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies